+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Despre Noi

Descopera gazdele de la Forest Villa Cisnadioara

Bună și bine ai venit.

Suntem Liliana si Dragos Paraipan și suntem bucuroși și entuziasmați că esti aici.

 

Health Coach și profesor de mindfulness, Liliana te poate ajuta cu crearea și prepararea unui meniu sănătos și de asemenea, poate facilita ore de mindfulness si meditație. Periodic, facilitează ReConnect Retreat – in echilibru și conexiune cu tine – un concept propriu care are la bază cele mai eficiente practici de mindfulness pentru reducerea stresului și redescoperirea interioară.

Cu o experiență de 20 de ani în turism, Dragoș îți va crea cadrul pentru ca tu să te simți ca acasă. O fire deschisă, sociabilă, cu o dorință și abilitate înnăscută de a conecta oamenii, 

Trăim în stres, incertitudine și foarte mult conectați la exterior. Pierdem de multe ori conexiunea cu nevoile corpului nostru, evităm să fim in contact cu emoțiile noastre și ajungem să ne trăim viața pe pilot automat. A ieși din rutina zilnică pentru a ne da timp să fim cu noi, într-un cadru sigur, de susținere și conținere, este o binecuvântare pe care o merităm cu toții. Această călătorie cu sens ne va da energia și puterea interioară să mergem mai departe. Te invităm la unul din retreaturile viitoare!

Nu e nevoie sa ajungem sa ne imbolnavim ca sa incepem sa avem grija de corpul nostru, de emotiile noastre si de sufletul nostru. Indemnul meu este sa invatam sa avem grija de noi incepand de azi, sa invatam sa ne iubim acum, ca sa traim o viata de calitate cat mai mult timp!

„Retreat is not an absence; rather it is the search for a true presence” ~ Georges Gusdorf