+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Retreat-uri

Un retreat este o călătorie cu sens! Este o oportunitate minunată de a lua o pauză de la agitația vieții cotidiene, de a te relaxa profund, de a te reconecta cu esența ființei tale, de a trăi momente de tihnă și pace interioară. De a obține claritate și sens, ceea ce te va ajuta să-ți trăiești viața mai în acord cu tine! De a cunoaște oameni frumoși, preocupați de dezvoltare personală și un stil sănătos de viață. De a învăța și de a duce în stilul tău obișnuit de a trăi tehnici, instrumente și unelte pe care le vei folosi toată viața. 

Alege să ieși din monotonia vieții de zi cu zi și dă-ți un RESET participând la unul din retreat-urile noastre! 

Retreat de Grup

In marea lor majoritate, retreat urile noastre se desfășoară în grupuri de maxim 8-20 persoane și presupun un program zilnic, cu diverse activități la care participă toți membrii grupului. E o ocazie excelentă de a cunoaște oameni noi și de a te folosi de energia colectivă pentru vindecare.

Retreat Personal

Dacă preferi solitudinea sau dorești să lucrezi personalizat pe nevoile tale, îți putem asigura condițiile să lucrezi individual sau într-un grup foarte restrâns, de 2-4 persoane. Ai posibilitatea să alegi durata retreatului si să lucrezi individual cu facilitatorii. Oferta este personalizată nevoilor tale.

VREI SĂ ORGANIZEZI UN RETREAT?REZERVA LOCATIA PENTRU RETREAT-UL TAU!

MEDITATIE 

HRANĂ SĂNĂTOASĂ

YOGA&PILATES

NATURA

SPA&MASAJ

Îți punem la dispoziție un spațiu al transformării interioare, în care te reconectezi cu tine ca să poți să radiezi în lume ceea ce ești cu adevărat. Un spațiu pe care il co-creăm și susținem pentru ca TU să manifești autentic esența ființei tale.

Practici & tehnici

Credem în lecțiile prețioase pe care natura ni le oferă și in puterea ei de vindecare, de aceea, toate retreat-urile noastre inclus timp și activități menite să te reconecteze cu darurile pe care natura ni le oferă. 

Alături de puterea vindecătoare a naturii, îți oferim acces la practici vechi de mii de ani precum meditație, mindfulness și yoga. Hrana pe care ți-o oferim pe durata retreaturilor este în general vegetariană, gătită cu ingrediente locale, crescute natural. De asemenea, oferim facilități de relaxare ca piscină, saună, jacuzzi și masaj spa, ca servicii adiționale.

Nu e nevoie sa ajungem sa ne imbolnavim ca sa incepem sa avem grija de corpul nostru, de emotiile noastre si de sufletul nostru. Indemnul nostru este sa invatam sa avem grija de noi incepand de azi, sa invatam sa ne iubim acum, ca sa traim o viata de calitate cat mai mult timp!

Retreat-uri Viitoare

Suntem bucuroși să găzduim diverse retreat-uri, susținute de numeroși facilitatori, care îmbină instrumente și tehnici variate pentru ca TU să găsești varianta cu care rezonezi cel mai mult! Alege să participi la unul din retreat-urile viitoare!

RECONNECT

21-25 APRILIE 2021

IN ECHILIBRU SI CONEXIUNE CU TINE

 

O minivacanta pentru echilibrul interior si starea ta de bine!

facilitat de Liliana Paraipan, profesor acreditat de mindfulness (MBSR)

Detox, Yoga & Mindfulness reTreat

O calatorie inapoi acasa. Inapoi spre tine, inapoi spre starea de calm si bine.

 

Perioada 18-21 martie 2021
Durata 4 zile

 

Facilitatori: Sașa Bodeanu, Adelina Roșu, Manu Anghelescu

Yoga Retreat

O calatorie inapoi acasa. Inapoi spre tine, inapoi spre starea de calm si bine.

 

Perioada 27-30 Mai 2021
Durata 4 zile

 

Facilitatori: Madalina Bozeanu